Informatieavond & ALV Hilverstroom woensdag 27 juni

We gaan iets unieks doen in Hilvarenbeek!
Doe je mee?

Binnekort start de verkoop van Spinderwinddelen voor het te bouwen Burgerwindpark Spinderwind. Elf regionale coöperaties in Midden-Brabant werken samen om dit te realiseren op de voormalige stortplaats Spinder in Tilburg. Er komen 4 windmolens die voor 6.500 huishoudens energie gaan opwekken. Ook inwoners van Hilvarenbeek kunnen participeren in dit windpark.

Energiecoöperatie Hilverstroom verzorgt op woensdag 27 juni een informatieavond in Cultureel Centrum Elckerlyc. De avond begint om 19.30 uur, waarbij het eerste deel gereserveerd is voor de Algemene Leden Vergadering

We leggen uit hoe je mee kunt doen (ook al zijn de vakanties dan al begonnen!), wat de kosten en de opbrengst zijn, en hoe je bijdraagt aan de vergroening en verduurzaming van ons energieverbruik. Aanmelden gaat via de website van Elckerlyc (www.elckerlyc.nu), waar je een gratis plaats kunt reserveren, zoals je ook een theatervoorstelling reserveert. Er zijn maar 100 plaatsen, dus reserveer snel je plaats (en)!