Daarnaast streven we er nadrukkelijk naar om ook lokaal energie op te wekken. Alle stroom die Hilverstroom verzorgt is 100% groen en wordt nog groener doordat Hilverstroom investeert in groene lokale initiatieven. Zo bent u, met de afname van groene stroom, een belangrijke spil bij het tot stand brengen van een groener Hilvarenbeek. Hetzelfde geldt voor de afname van gas. Daar kunt u momenteel weliswaar nog geen groene variant van afnemen, maar met uw gasafname ondersteunt u de groene initiatieven wel degelijk en behoort een duurzame gaslevering in de toekomst ook tot de mogelijkheden.

Anode Energie

Wij zijn tussenpersoon van energieleverancier Anode Energie. Hilverstroom werkt samen met Anode Energie omdat wij zelf geen vergunning hebben voor levering van energie. U sluit het contract voor energielevering met Anode Energie. Als u vragen of klachten heeft over de energielevering kunt u bij ons terecht.

Anode Energie
Noldijk 31
2991 VH Barendrecht
NEDERLAND

Prijzen levering stroom en gas

In onderstaand overzicht vindt u de prijzen die wij hanteren voor onze stroom- en gasverzorging.

Prijzen levering stroom en gas

Aanvragen levering stroom en gas

Hilverstroom is een coöperatie. De winst is 100% voor ú en voor een groener Hilvarenbeek. Dat maakt de keuze erg gemakkelijk. Kies voor groen.

Klant worden van Hilverstroom