Hilverstroom zoekt stuwende kracht voor de levering van duurzame energie

Collega’s die de levering van energie door Hilverstroom promoten bij verenigingen, sleutelfiguren of bij evenementen. Aanjagers die een sneeuwbaleffect op gang brengen zodat de energie van Hilverstroom in heel Hilvarenbeek geleverd wordt.

Heb je een groot netwerk in de gemeente of in een van onze dorpen (of wil je daar aan werken), spreek je veel mensen en draag je duurzame energie in de gemeente een warm hart toe, dan zijn we op zoek naar jou.

Steek je energie in een groen Hilvarenbeek

Hilverstroom levert betaalbare, groene energie die wordt opgewekt in onze eigen gemeente Hilvarenbeek. Kiezen voor Hilverstroom is kiezen voor het milieu, kiezen voor uw portemonnee én kiezen voor een nóg groener Hilvarenbeek. Want Hilverstroom stimuleert groene initiatieven in de streek. Denk aan collectieve zonnepaneelprojecten of bewustwordingsprojecten op de basisscholen. Daarin zit de échte winst.

We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers. Mensen die zich eenmalig, af en toe of wat vaker in willen zetten voor een duurzamer Hilvarenbeek.

Meld je aan via  info@hilverstroom.nl