Energiehuis Hilvarenbeek

Het Energiehuis Hilvarenbeek (te vinden op Vrijthof 11) is geopend voor advies!

Kijk ook op de website van het Energiehuis: www.energiehuis-hilvarenbeek.nl

Bent u benieuwd hoe u de energierekening omlaag kunt krijgen? Dan is Wim Lemmens u graag van dienst op vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Iedereen heeft – of krijgt – te maken met de energietransitie en veel inwoners willen een bijdrage leveren door energie te besparen. Als je als inwoner aan de slag wilt met je eigen woning, is het niet eenvoudig om te bepalen wat voor jouw situatie de beste mogelijkheden zijn om te besparen. Steeds meer mensen of bedrijven presenteren zich als adviseur of expert. Dat maakt de zoektocht naar een betrouwbaar advies moeilijk.

Waarvoor kunt u terecht bij het Energiehuis?

Energiecoöperatie Hilverstroom wil inwoners en de gemeente helpen bij de advisering rondom de energietransitie. Daarom heeft Hilverstroom met de gemeente afgesproken dat zij de taken van een Energiehuis uitvoert. Het Energiehuis biedt de volgende diensten aan:

  • Algemene informatie vanuit betrouwbare bronnen op een eigen website. Zowel de algemeen landelijke informatie als specifieke informatie voor inwoners van Hilvarenbeek,
  • Mogelijkheid om vragen te stellen; digitaal, telefonisch of door een bezoek te brengen aan het Energiehuis op Vrijthof 11,
  • Een digitale ondersteuningstool die u helpt met informatie over uw woning of om inzicht te krijgen in mogelijkheden van besparen en verduurzamen,
  • Advies van een energiecoach die u verder helpt met het maken van een stappenplan,
  • Een uitgebreid advies van een (externe) energieadviseur voor een specifieke vraag. Voor zo’n persoonlijk advies wordt een vergoeding in rekening gebracht die past bij de aard van het advies.

 

Mooie aanvulling op dienstverlening in Vrijthof 11

Bedrijven van het Ondernemershuis zien het Energiehuis als waardevolle aanvulling op de dienstverlening in Vrijthof 11. Bedrijven krijgen een platform om mee te denken, te ontwikkelen en diensten te leveren voor verduurzaming en energie te besparen.