Doe mee

Hilverstroom is een vrijwilligersorganisatie. U kunt dus niet alleen energie afnemen, u kunt zelfs lid worden en deelnemen aan één van de werkgroepen die serieus werk maken van lokale energieprojecten zoals het opwekken van energie uit biomassa, energieopwekking met zonnepanelen of energie uit water, meedenken in de windkansen.

Het optimaal betrekken van bewoners in deze projecten staat voorop in onze werkgroepen; er wordt samengewerkt met burgers, verenigingen en publieke instellingen. Daarnaast werkt Hilverstroom nauw samen met vergelijkbare initiatieven in Nederland die het heft in eigen handen nemen met betrekking tot de lokale energievoorziening.

Hilverstroom is overzichtelijke club met enthousiastelingen die graag een bijdrage leveren aan duurzamer Hilvarenbeek. Aanpakkers & denkers. Creatievelingen & strategen. Bij Hilverstroom maak je serieus werk van je eigen groene doelen. We zoeken altijd naar deskundigheid om ons te ondersteunen.

Dat kan redactiewerk voor onze artikelen, vloggen of bloggen, maar ook kennis van de energiemarkt of interesse in ambassadeurschap. Kleine projecten of grote projecten voor lange of korte termijn: Hilverstroom, daar krijg je energie van!

Interesse? Stuur een mail naar: info@hilverstroom.nl