Vacature Energiecoaches

Energiecoöperatie Hilverstroom en de Gemeente Hilvarenbeek werken samen aan een duurzaam Hilvarenbeek. Daarom kunt u vanaf nu terecht in het Energiehuis in het Infopunt op Vrijthof 11.

Onze inwoners kunnen binnenlopen bij het Energiehuis voor advies. Daarnaast zullen Energiecoaches keukentafelgesprekken gaan houden bij mensen thuis om hulp te bieden bij het verduurzamen van woningen. Vind je het leuk om mensen te helpen energie te besparen en de energierekening te verlagen? Buurtbewoners mee te krijgen in de energietransitie? Word dan Energiecoach!

Je krijgt een gratis training van 4 dagdelen om met behulp van een ondersteuningsprogramma keukentafelgesprekken te voeren. Een technische achtergrond is hiervoor niet vereist.

Na de training verwachten we dat je 2 dagdelen per maand beschikbaar bent voor energiecoach gesprekken. Je krijgt ondersteuning vanuit Energiecooperatie Hilverstroom.
We streven naar een team van 5 energiecoaches in de verschillende kernen van Hilvarenbeek!

Heb je interesse?
Stuur een mail naar info@energiehuis-hilvarenbeek.nl. Dan neemt één van de bestuursleden, Wim Lemmens of Hendri Damen contact met je op, om je meer te vertellen.

Of bel direct:

Wim Lemmens Hendri Damen
lemmens.wim@live.nl dasta1988@live.nl
06 – 250 627 74 06 – 126 422 35