Vacature Zonaanbidder

Lid werkgroep Zon

Al heel veel jaren werkt Energiecooperatie Hilverstroom aan een duurzaam en energieneutraal Hilvarenbeek. Het succes van Burgerwindpark Spinder in Tilburg met 4 windmolens voor 6.500 huishoudens is mede te danken aan Hilverstroom. Veel Bekenaren nemen al stroom af van Hilverstroom.

Lijkt het je interessant om met een groep enthousiaste Bekenaren mee te werken aan een energieneutraal Hilvarenbeek? Te bouwen aan een duurzame gemeente? Energiecooperatie Hilverstroom zoekt een vrouw of man om samen met de andere leden van de werkgroep Zon de mogelijkheden om de zonne-energie in Hilvarenbeek volop te benutten. Op de daken van huizen, schuren, bedrijven en in het veld.

Zo denk je mee over de ontwikkeling van de eerste zonneweide in onze gemeente en bouw je ook aan de kansen voor zonne-energie voor de mensen die zelf geen geschikt dak hebben. Hilverstroom werkt aan groene energie voor iedereen in Hilvarenbeek.

Heb je interesse?
Stuur een mail naar info@hilverstroom.nl. Dan neemt één van de bestuursleden, Peter Offenberg of Hendri Damen contact met je op, om je meer te vertellen.

Of bel direct:

Peter Offenberg Hendri Damen
peter@hilverstroom.nl dasta1988@live.nl
06 – 236 936 36 06 – 126 422 35