Uitnodiging energieavond 1 december 2015

De gemeente Hilvarenbeek en Hilverstroom nodigen u uit voor een avond vol energie! Op 1 december heten we u van harte welkom in de Gouden Carolus in Hilvarenbeek. Deze avond staat open voor alle inwoners van Hilvarenbeek.

Er komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we als Hilverstroom onze lopende projecten toelichten. Graag horen we van u nieuwe idee├źn waarmee we aan de slag kunnen. Wethouder Jan van de Wiel geeft een korte inleiding over het realiseren van energieneutrale woningen in de regio Hart van Brabant. In Hilvarenbeek wordt al zo’n woning gebouwd: door Willem van de Biggelaar. Hij zal de avond afsluiten.

Op het gebied van duurzaamheid en energie doen zich talloze kansen voor. Graag horen we van u waar u energie van krijgt of misschien wel in wil steken: windenergie, energie besparen, zonne-energie of energie uit water? We ontmoeten graag nieuwe vrijwilligers die ons willen ondersteunen!

Energieavond

  • 1 december 2015
  • Gouden Carolus Hilvarenbeek
  • 19.30 uur