Energiecafe 12 september: energiebesparing in de eigen woning

Dinsdagavond 12 september organiseert Energiecooperatie Hilverstroom in samenwerking met gemeente Hilvarenveek een energiecafe. Het thema is energiebesparing in de eigen woning.

Het energiecafe wordt gehouden in de Gouden Carolus en duurt van 20.45 tot 21.45. In dat uur krijgt u een uitleg over verschillende projecten in de eigen gemeente en komt architect en energieambassadeur Peter van Hoogmoed uit Tilburg vertellen hoe je op praktische manier thuis zelf aan de slag kunt om energie en geld te besparen. Van Hoogmoed stond aan de basis van de Energiefabriek en werkt aan grote wijkprojecten waar energiebesparing centraal staat.

Zeker zijn van een plaatst of meer info: info@hilverstroom.nl

Het is energiecafé is aansluitend aan de ALV.