39 nieuwe laadpalen voor elektrische auto’s in Hilvarenbeek

De komende jaren plaatst de gemeente Hilvarenbeek 39 nieuwe laadpunten voor elektrische auto’s. Dit doet de gemeente om het gebruik van elektrisch vervoer in Hilvarenbeek verder te stimuleren.

De uitvoerende partij Vattenfall heeft daarom een kaart met locaties voorgesteld. De gemeente Hilvarenbeek vindt de mening van de inwoners over de voorgestelde locaties belangrijk. Daarom kunnen inwoners tussen 13 en 31 januari de kaart met voorgestelde locaties van de nieuwe laadpunten bekijken en  hierop reageren. Weet u zelf nog een goede locatie voor een laadpaal die nu niet staat aangegeven? Dan kunt u die ook op de kaart aangeven. Voor meer informatie en de inzage van de kaart verwijzen wij u graag naar www.hilvarenbeek.nl/laadpunten.