Het energiehuis zoekt (nog meer) energiecoaches!

Energiecooperatie Hilverstroom en de Gemeente Hilvarenbeek werken al jaren samen aan een duurzaam Hilvarenbeek. Advies over energiebesparing voor inwoners speelt daarin een belangrijke rol. Daar is op 1 mei het Energiehuis Hilvarenbeek voor geopend op Vrijthof 11.

Het afgelopen half jaar hebben de Energiecoaches van Energiehuis Hilvarenbeek bij mensen thuis meer dan 50 keukentafelgesprekken gevoerd om mensen te helpen de energierekening te verlagen. Daar is in deze tijd veel belangstelling voor!

Vanwege het succes zijn we op zoek naar uitbreiding. Wil je ook vrijwillig Energiecoach worden en buurtbewoners helpen de energiekosten te verlagen en bij te dragen aan de energietransitie? Word dan Energiecoach!

Je krijgt een gratis training van 4 dagdelen om met behulp van een ondersteuningsprogramma keukentafelgesprekken te voeren. Een technische achtergrond is hiervoor niet vereist. Na de training verwachten we dat je 2 dagdelen per maand beschikbaar bent voor energiecoach gesprekken. Je krijgt ondersteuning van Energiecooperatie Hilverstroom. We streven naar uitbreiding van energiecoaches in alle kernen van Hilvarenbeek.

Kijk eens wie er al Energiecoach zijn: www.energielokethartvanbrabant.nl/hilvarenbeek.

Interesse? Stuur dan een mail naar Wim Lemmens, coördinator van het Energiehuis Hilvarenbeek: info@energiehuis-hilvarenbeek.nl of bel Wim gewoon: 013-2340555!