Energiecafé | maandag 20 november

Energiehuis Hilvarenbeek nodigt je van harte uit voor het Energiecafé op 20 november
a.s. om 20.00 uur in partycentrum Hercules Diessen. Iedereen is van harte welkom. De deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Wat kun je verwachten:
– Je wordt ontvangen door onze eigen Energiecoach Ad Vingerhoets uit Hilvarenbeek, die de avond presenteert in een gezellige café sfeer.
– Je krijgt antwoord op concrete vragen over gebruik van energie in je woning of bedrijf. Bijv.: Is het nog rendabel om zonnepanelen aan te schaffen; kan ik nog energie terug leveren aan het net; kan ik als particulier rendabel energie opslaan in een batterij; is het rendabel bij een nieuw woningbouwproject samen te investeren in energieopslag enz.
– We hebben twee zeer deskundige sprekers voor je uitgenodigd: Martijn Messing en René Verouden, die ontwikkelingen schetsen en jullie vragen beantwoorden.
– Martijn Messing uit Dongen is betrokken bij een groot aantal collectieve energieprojecten. De titel van zijn verhaal is: “De energiemarkt van de toekomst en de impact daarvan in je buurt en bij jou thuis”.
– René Verouden uit Middelbeers, werkzaam bij het bedrijf Theuws Power Storage in Westerhoven. Hij gaat vooral in op de mogelijkheden van energieopslag o.a. via de huisbatterij.
– “Met welke vragen kan ik terecht bij het Energiehuis”, toelichting door Wim Lemmens, Coördinator Energiehuis
– Tijdens de avond zijn er meerdere energiecoaches aanwezig, bij wie je terecht kunt voor je vragen over het verduurzamen van je woning
– We bieden je graag een zeer informatieve en natuurlijk gezellige avond.

Voor eventuele vragen, neem contact op met Wim Lemmens, Coördinator Energiehuis
email: info@hilverstroom.nl of tel: 06-25062774