BIJNA UITVERKOCHT!

In navolging van de succesvolle ‘Klimaattop’, organiseren Hilverstroom en de gemeente Hilvarenbeek op 20 februari 2019 een nieuwe top:

Energietop Hilvarenbeek

Wie kunt u verwachten?

Onze avondvoorzitter is Remco Kuipéri. Hij is directievoorzitter van de Rabobank Hart van Brabant en hij leidt u door een inspirerende en interactieve avond.

Zo stelt hij Ruud Koornstra aan u voor. Ruud Koornstra is de eerste nationale energiecommissaris van Nederland.. Met de Nationale Energiecommissie streeft hij er naar dat Nederland in 2030 op schone, eerlijke en veilige energie draait.

Jan Piet van der Meer, misschien kent u hem uit Hilvarenbeek, vertelt over zijn specialiteit: waterstof. In de pauze heeft u de gelegenheid om een auto op waterstof te bekijken.

Jos Römgens zal u bijpraten over Burgerwindpark de Spinder. Velen van u kochten Spinderdelen. Jos vertelt wat er inmiddels gedaan is en wat u nog kunt verwachten.

We ronden het officiële deel van de avond rond 22.15 af. Daarna bent u van harte uitgenodigd op de borrel om bij te praten of verder te discussiëren.

Tip: Het programma Tegenlicht van de VPRO wijdde een uitzending aan het werk van energiecommissaris Ruud Koonstra. Klik hier om deze uitzending te bekijken.